Sluzbene stranice kosarkaskog kluba Alkar Sinj

MI SMO SINJANI, ALKAR JE NAS !                                 ; )

Zanimljivosti

  • Easy Customization

    Saznajte zanimljivosti o našem klubu OVDJE

Alkar TV

Kontakt

  • Cload Syns Solutions

    OVDJE nas možete kontaktirati  

Komentar na drugi dio sezone

U drugom dijelu prvenstva najboljih hrvatskih košarkaških klubova, Alkar je odigrao 4 utakmice i ubilježio 4 poraza. Prva utakmica bila je ona na Baldekinu protiv Šibenika u kojoj je Alkar pokazao više nego što se očekivalo. Budžetom jači Šibenik kontrolirao je većinu susreta, da bi početkom drugog poluvremena Alkar napravio veliku seriju, apsolutno blokirao svaki šibenski pokušaj približavanja košu. Tako je Alkar iz velike crne rupe došao i do prednosti. Na kraju sretnija i spretnija pokazala se momčad Šibenika.

Iduća utakmica bila je protiv Splita u Sinju. Nažalost, bila je to jednosmjerna utakmica u kojoj se momčad Splita nametnula od samog početka te još jednom opravdala trenutno prvo mjesto koje drži na tablici. U prve dvije utakmice Alkar je igrao protiv kandidata za ulazak u ABA ligu te stoga porazi i ne bole toliko, bili su u jednu ruku očekivani, a senzacijom se može smatrati Alkarov otpor u Šibeniku.

Treća utakmica donijela je gostovanje kod Hermesa gdje je upisan novi poraz. Bila je to utakmica velike važnosti jer da je tu ostvarena pobjeda puno lakše bi se disalo i ne bi bili pod tolikim pritiskom. Većim dijelom utakmica je bila u egalu i nitko se nije odlijepio nekom većom razlikom. U posljednjim minutama Hermes koristi neke prilike i ukradene lopte i ostvaruje pobjedu s kojom si osigurava lakši nastavak. Hermes je naravno jedan od konkurenata Alkaru u donjem dijelu ljestvice i ostaje žal za pobjedom…

Iduća utakmica bila je protiv VROS Osijek u Sinju o kojoj smo vas već izvijestili.

Sada slijedi gostovanje kod Gorice… stoga sretno Alkari i idemo po pobjedu! Moramo!