A1 liga - 22. kolo

Jolly JBS – Alkar 101:76 
(27:17,23:21, 25:16, 26:22)

Šibenik – Dvorana Baldekin. Gledatelja: 300
Suci Denis Hadžić (Pula), Marko Stanković (Rijeka), Ivan Šverko (Rijeka)

Jolly JBS: Scott (15), Penn (14), Klepo (5), Došen, Markulin (3), Marić (3), Bilinovac (15), Papac (7), Perković, Novačić (24), Brkić (15), Špralja.

Alkar: Boban (4), Svalina (5), Modrić (3), Dominović (4), F. Vučić, Vrkić (9), Gaurina (16), Bilandžić (3), Župić, Šarac (5), H. Vučić (21), K. Vučić (6).


U okviru 22. kola A1 košarkaške lige Alkar je gostovao u Šibeniku kod Jollya gdje je visoko poražen rezultatom 101:76 iako je dvije četvrtine odolijevao i držao izjednačenu igru.
Domaćini su prvi poveli i do kraja utakmice su držali prednost. Alkar je u prvim minutama odolijevao tricaški raspoloženom Jollyu, ali to se nije moglo održati i u nastavku pa je tako kvaliteta domaćina došla do izražaja. Većinu poena zabijali su iz šuteva za 3 poena, a dosta lakih koševa postignuto je i iz brojnih kontri. Druga i zadnja četvrtina bile su one u kojima je Alkar dobro počeo, u nekoliko navrata i vodio, ali kada bi se učinilo da je uhvaćen ritam igre, da je pronađena prava obrana, Jolly pronađe rupu i tricama ili prodorima ispod koša postigne nove "lake" koševe i tako anulira sve dobre poteze sinjskih Alkara. Sinjani su tako rezultatski debelo poraženi kroz prve četvrtine svakoga poluvremena, dok su konce igre hvatali u preostalima. Alkaru sada slijedi domaća utakmica sa Zabokom u kojoj mora i hoće igrati samo i isključivo samo pobjeda.
Idemo zato svi skupa do pobjede !!!

MI SMO SINJANI, ALKAR JE NAŠ